diumenge, 14 d’abril del 2013

1a Jornada de la Copa Primavera!

I aquest divendres sí que va començar la tan esperada Copa Primavera, un torneig que compta amb la participació de 6 equips formats de grans jugadors, la majoria d'ells molt coneguts en l'entorn del Fem Equip.   

Vam tornar a gaudir dels Promostars, un equip que des de la seva fundació ha estat present en tots els tornejos que s'han fet a l'escola.  Tota una institució en el Fem Equip!

Tot i que vénen amb nova designació, els Dani Chulo C.F són també emblemàtics, amb noms il·lustres que han trepitjat la gespa de l'estadi tantes i tantes tardes.  Una alegria immensa tenir-los altre cop a la Copa!

Molts jugadors del Recreativo de Juerga ja els teníem en l'àlbum de cromos de l'any passat, així que també és il·lusionant veure que segueixen gaudint d'aquestes trobades! 

Un altre equip que cal anomenar "a bombo i platerets" són els Fènix, un equip que és més que un Club, ja que compta amb un munt de seccions esportives: handbol, voleibol, bàsquet, futbol... i tot el que faci falta.  Genial veure una aposta tan clara per a la diversió i diversitat d'esports!  

Dos dels equips amb més cares noves són els Tiki-Taka i els Tete's Team, que han format dos plantilles que prometen donar un gran espectacle i grans tardes de futbol! 
  
Donem doncs una gran benvinguda a tots aquells que debuten per primer cop en el Fem Equip, esperant i desitjant que gaudeixin moltíssim d'aquest torneig.  I a totes les cares conegudes, estem encantats de tornar-los a veure a l'estadi.  Segur que serà una lliga molt especial!  Molta sort a tots!

I fer també una menció especial a tots/es els/les aficionats/des que van omplir el pati i que sense ells no seria possible gaudir d'un ambient tan animat! 

Feta aquesta breu introducció sobre el nou àlbum futbolístic d'aquest any, us deixem amb els resultats de la jornada, els golejadors i la classificació després de la 1a jornada (clicar sobre la imatges per veure millor el contingut):








Com ha començat la Copa?  Els periodistes que omplien les pistes de futbol sala, entre ells un magnífic organitzador i corresponsal Marçal Tobias, va informar al diari esportiu de la gran tarda futbolística que es va viure divendres. 

Dani Chulo (5-4) Recreativo de Juerga: Pur espectacle! així és com definia el partidàs que es va viure a la pista 1 entre dos equips que han fet dos plantilles molt competitives i que caldrà seguir de ben a prop la seva trajectòria.

Fènix (3-6) Tiki-Taka: Fènix va plantar cara a un equip que ja ha debutat amb victòria i que tenim ganes de veure com evoluciona a la Copa.  Bon debut doncs de Tiki-Taka i també d'uns Fènix que van encetar la temporada amb 2 partits consecutius.

Tete's Team (5-5) Promostars:  Segurament el partit de la jornada, un duel molt igualat que va acabar en empat entre dos equips que segur que aspiren a tot.  Però està clar que aquesta lliga compta amb molts candidats al títol, així que haurem d'esperar les properes jornades.

Fènix (3-8) Dani Chulo:  Fènix i Dani Chulo tancaven la jornada amb un partit que si bé semblava de clar domini pels d'en Dani, Fènix va ser capaç de col·locar-se amb un 3-4 a falta de pocs minuts pel final, convertint el matx en un emocionant final.  Però la colla d'en Dani va resoldre la situació amb gran ofici i es va distanciar definitivament en el marcador.  Gran partit!