diumenge, 24 de febrer del 2013

Resultats del Torneig de tennis-taula aleví del grup A

Aquest divendres no hi ha hagut jornada degut al fred i a la pluja, però el passat 15 de febrer la nostra escola va viure una jornada de voleibol en categoria cadet, futbol sala en infantil i tennis-taula pel que fa als alevins.

En categoria aleví va tenir lloc la fase final del Torneig de tennis-taula, en què les millors raquetes van enfrontar-se entre sí per veure qui s'enduia el campionat d'aquest gran esport.  La victòria finalment va ser per Gerard B., que a la final va véncer el seu company d'equip de Fuirosos, Roger G. (11-7/11-4).  La tercera posició va ser per Martí V., també de l'equip Fuirosos, que va guanyar a Hèctor de l'equip del Pertegàs (12-10/11-8).

A continuació us deixem amb tots els resultats dels encreuaments finals del Campionat del grup A.

El proper divendres, 1 de març, tindrà lloc la fase final de tennis-taula del grup B.  Els jugadors estaran dividits en els següents grups (B1, B2, B3 i B4).  Els 2 primers classificats de cada grup disputaran la fase final, que consistirà en encreuaments directes (els 8 jugadors classificats jugaran els quarts de final, semifinals i final).  Els tercers de cada grup, és a dir, els 4 jugadors que no s'hagin classificat, faran eliminatòria directa entre ells.