dissabte, 2 de març del 2013

Resultats del Torneig de tennis-taula aleví del grup B

Aquest divendres va tenir lloc una nova jornada de futbol sala en infantil* i el campionat de tennis-taula en el grup B dels alevins.

En tennis-taula vam disfrutar d'un molt bon campionat, la victòria final del qual va ser per Guillem P., del club Vilardell, després de desfer-se a la final (7-11/12-10/11-7) d'un gran Àlex F., del conjunt dels Tritons de Pertegàs.  En la disputa de la tercera plaça, Marçal S., de Vilardell va poder guanyar a Hugo dels Fuirosos (11-2/11-6).  En el torneig de consolació, la Judit de Fuirosos, va guanyar a la Gabri de Pertegàs (8-11/11-5/11-4).

A continuació us deixem amb tots els resultats dels encreuaments finals del Campionat del grup B.

(clicar a la imatge per veure el contingut més gran)