dissabte, 11 de maig del 2013

3a Jornada de la Copa Primavera!

Ahir a la tarda va tenir lloc la 3a jornada de la Lliga de futbol sala cadet "Copa Primavera".  Els partits corresponents a aquesta jornada van ser: Tiki-Taka vs Recreativo de Juerga, Dani Chulo vs Tete's Team i Promostars vs Fènix.   

Els tres partits ens van deixar una gran quantitat de gols (30 en total), a més d'un molt bon ambient sobre el terreny de joc i entre l'afició.  L'estadi va gaudir d'una jornada increïble!

Tiki-Taka vs Recreativo de Juerga:  Tiki-Taka venia de perdre per la mínima davant dels Promostars, i aquest partit es convertia per tant en una gran ocasió per tornar a situar-se al capdavant de la taula.  Davant però tenia un dels equips més en forma del campionat, un Recreativo de Juerga que després de perdre el primer partit de lliga in extremis, havia estat capaç d'aconseguir dues victòries consecutives. "Partit amb moltes opcions per part dels dos equips, però amb recompensa final per un Recreativo que segueix amb totes les opcions intactes per aconseguir el liderat de lliga".  

Dani Chulo vs Tete's Team: Els líders saltaven al terreny de joc sabent que davant seu hi tenien un equip capaç de sorprendre'ls amb el seu joc directe i que ja havia posat en dificultats el Recreativo en la jornada anterior.  Tete's Team es va avançar en el marcador 0 - 2, i els d'en Dani van haver de treballar de valent per igualar el matx. A partir de l'empat, l'equip d'en Dani, Jaume i companyia van desplegar el seu joc increïble, tant a nivell tàctic com tècnic, que els ha convertit en clars candidats al títol de lliga.

Promostars vs Fènix: Promostars es presentava a la cita sense un dels seus grans referents. Guillem Palanca era baixa, i al seu lloc hi trobàvem un altre Guillem, que al final acabaria sent clau en el desenllaç del matx.  Fènix venia amb ganes de sumar els seus primers punts en el campionat, i des del principi es va veure que atacava l'àrea rival amb una gran intensitat, generant un munt d'ocasions que acabarien traduint-se en 4 gols (0 - 4), un resultat que semblava pràcticament definitiu.  Però el hat-trick d'un Gabri pletòric, va ser contrastat per un poker de gols de Guillem Sanchez, que va conduir el seu equip a una remuntada increïble i molt dolorosa per uns Fènix que es mereixien molt més.  "Si la primera part va ser del domini Fènix, Promostars va ser capaç al tram final del matx d'aprofitar cadascuna de les ocasions que va tenir per sumar 3 punts que els val un tercer lloc a la taula".