diumenge, 19 de maig del 2013

El proper diumenge es juga el Torneig Fènix d'handbol

El proper diumenge, 26 de maig, tindrà lloc una nova edició del Torneig Fènix d'handbol adreçat als alumnes de 1r de Primària fins a 2n ESO.  La jornada està organitzada pel Club Handbol Palautordera, que ha estat realitzant a la nostra escola una sèrie de sessions d'handbol durant les classes d'Educació Física.
 
A partir de les 10 del matí, tots els participants hauran d'assistir al pavelló municipal de Santa Maria de Palautordera per tal de començar a organitzar-se en els equips assignats, i saber quins seran els horaris dels seus partits.




Lloc de trobada: Pavelló Municipal Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera, C/Joaquim Blume, s/n (els pares seran els encarregats d'acompanyar els seus fills fins al pavelló i de venir-los a recollir a l'hora indicada)

Hora d'inici del Torneig: a les 11 h. del matí.  A partir de les 10 els participants coneixeran els seus horaris i se'ls entregarà la seva samarreta.

Hora de finalització: a les 16 h. de la tarda aproximadament (els participants podran dur dinar i beguda.  Si ho prefereixen, al pavelló hi ha servei de bar on es poden comprar entrepans i begudes)

Hi haurà obsequis per a tots els participants.